Om Parallax

Parallax er et website om mennesket og og vores forhold til rummet. Det består af lyd, billede, video og tekst og relevante links. Idéen var at lave et afgrænset univers, hvor temaet bliver udforsket. Websitet blev publiceret i 2016.

Websitet er udviklet og tilrettelagt af Kenneth Hansen. Jeg er en uafhængig skribent med en interesse for nye medier og rumforskning. Man kan finde mere information om mig her.

København 2016.

Notice and takedown

Alle billeder og videoer på denne website tilhører deres respektive ejere. De billeder og videoer som ikke er lavet til lejligheden er indhentet fra diverse offentlige websites som, så vidt jeg kunne se, hørte under public domain. Jeg har gjort mit bedste for at finde frem til kilden for et billede eller en video (og for at forstå hvad der måtte ligge af restriktioner). Jeg har så vidt muligt sat henvisninger ind alle steder. Men jeg kan, uvidende, være kommet til at bruge et billede eller en video på en måde som ikke falder ind under fair brug. Hvis du mener det er tilfældet så skriv til mig på kehanzen@gmail.com. Så retter jeg det med det samme.

All the pictures and videos shown on this website are the property of their respective owners. The pictures and videos that were not made by me were collected from different public websites, considered to be in public domain. I have made every attempt possible to find the source. I respect the work and copyright of others, that is why I always try to put a reference to the source. However, it can occur that I have unknowingly published a piece of content which has not been properly assigned to the correct contributor or in a way that does not fall under fair use. If you think this is the case please e-mail me at kehanzen@gmail.com and I will deal with it as fast as I can.